big-symbol

Сервизът разполага с напълно оборудвана база на площ от 1000 кв. м. за ремонт на леки и лекотоварни автомобили.

Модерна и добре окомлектована, базата ни създава условия за бърз, качествен и ценово ориентиран процес на обслужване на клиентите.

Във фирмената политика е заложено непрекъснато обновяване с нова съвременна техника и във връзка с това – квалификация на персонала.

В нашия добре оборудван сервиз се извършват ремонти от всякакъв вид. Имаме широк набор от специализирани инструменти и диагностична апратура с цел да можем да обхванем по-широка гама от марки автомобили. Обсъждаме и съгласуваме начина на извършване на ремонта с клиента, като предоставяме различни варианти от марки авточасти от различен ценови сегмент, подходящи за влагане в автомобила.

 Сервизът разполага с:

Диагностична апаратура за двигател – компютърна диагностика на бензинови и дизелови двигатели и автомобилна електроника. Разчитане и изтриване на грешки, записани в паметта на компютъра на автомобила. Безжичната комуникация през интернет между диагностичната апаратура и автомобилната електроника  позволява бърза актуализация на софтуера и оптимизира диагностицирането и тестването на почти всички марки и модели автомобили.

Стенд за реглаж на преден и заден мост – оптичен стенд за измерване на сходимост и регулиране на преден и заден мост, като резултатите са в цифров вид.

Машина за смяна на масло на автоматични скоростни кутии – автоматизирана машина за пълна смяна на масло ( включително от турбината, маркучите и радиатора) на всички видове автоматични скоростни кутии с точно дозиране на необходимото количество. Допълнителни възможности на машината са вътрешно промиване на скоростната кутия, вливане на добавки към маслото.

Стенд за проверка и почистване на бензинови дюзи в ултразвукова вана с препарат – станция за диагностика и почистване на горивни инжектори комплект с ултразвукова вана. Позволява едновременна работа с четири дюзи. Симулира работата на дюзите в реални условия при различни работни режими с цел по-точна проверка на състоянието им. Използването на специален препарат гарантира качествено възстановяване на функциалността на дюзите.

Стенд за баланс на гуми – компютърно управление и автоматично позициониране и указване на грамажа на необходимите тежести и мястото, на което да бъдат поставени.

Стенд за монтаж и демонтаж на гуми.

Стенд за регулиране на фарове – механизъм за настройка на височината на фара както и на яркостта с луксмер.

Шоктестер – електронен тестер за измерване ефективността на амортисьора, като резултатите са в графичен и цифров вид.

Спирачен стенд – стенд за измерване на спирачните сили на осите и определяне на ефективността на спирачното усилие на леки и лекотоварни автомобили.

Стенд за регулиране на фарове –  механизъм за настройка на височината на фара както и на яркостта с луксмер.

Машина за проверка и зареждане на климатична инсталаци – стенд за зареждане, проверка и установяване на течове и неизправности на автоклиматична система. Автоматично зареждане с фреон R134A до зададено от производителя количество с точност до 1г.

Уред за почистване на климатична инсталация – ефективно почистване на вътрешността на климатичната система на автомобила от микроорганизми, алергени, плесени със специален препарат. Машината разпръсква аерозол, който се всмуква във въздуховодите на климатичната система и циркулира многократно през нея.

 – Газоанализатор.

– Димомер.

В автосервиза се извършват ремонти на:

– окачване и ходова част – смяна на накрайници, смяна на шарнирни болтове, смяна на носачи, смяна на тампони на носачи, смяна на полуоски, смяна на маншони на вътрешни и на външни карета, смяна на вътрешни и на външни карета, демонтаж и монтаж на кормилни рейки, демонтаж и монтаж на хидравлични помпи, смяна на биалетки, стабилизиращи щанги – смяна на тампони, смяна на лагер на главина, смяна на главини, смяна на амортисьори, смяна на пружини, смяна на опори и лагери на амортисьори, смяна на тампони на преден и заден мост;

– спирачна система – смяна на спирачни дискове, смяна на накладки, смяна на спирачни барабани, смяна на жила на ръчна спирачка, смяна на спирачни маркучи, смяна на спирачни помпи, смяна на спирачни тръбички, ремонт на спирачни апарати, смяна на спирачни цилиндърчета, смяна на спирачна течност, смяна на накладки на ръчна спирачка, смяна на задни накладки тип челюсти, обезвъздушаване на спирачна система, смяна на стоп машинка, смяна на датчик на накладки, смяна на датчици ABS, смяна на вакуум помпа;

– съединител, скоростна кутия – смяна на съединител комплект, смяна на лагер помпа, смяна на горна и долнa амбреажна помпа, смяна на жило на съединител, смяна на маховик – демпферен и твърд, монтаж и демонтаж на скоростна кутия, смяна на семеринг на скоростна кутия, смяна на семеринг на избирача на скоростна кутия, смяна на щанги на лостова система, смяна на тампон на скоростна кутия, смяна на масло и филтри на автоматични скоростни кутии, смяна на масло на ръчни скоростни кутии, смяна на жила на скорости;

– основни ремонти на двигател – основни и текущи ремонти на всички видове двигатели с вътрешно горене (бензинови или дизелови), смяна на гарнитура на глава на двигателя, смяна на гарнитура на капак на клапани, смяна на гарнитура на картер, проверка и почистване на бензинови дюзи;

– електрическа инсталация – проверка и ремонт на електрическа инсталация, смяна на датчици ( датчик на колянов вал, датчик на разпределителен вал, детонационен датчик, сензор за налягане във всмукателни тръби, датчик за налягане на масло, температурен датчик, датчик за ниво), реглаж на фарове със специализиран уред, проверка на светлини;

– смяна на консумативи – смяна на масло на двигателя, смяна на маслени, горивни, въздушни и поленови филтри, смяна на пистови и клиновидни ремъци, смяна на ангренажни вериги, смяна на обтегачи на ангренажна верига,   смяна на ангренажни комплекти, смяна на антифриз, смяна на спирачна течност, смяна на масло на автоматични скоростни кутии, смяна на масло на ръчни скоростни кутии;

– запалителна система – смяна на запалителни свещи, смяна на подгряващи свещи, смяна на бобина, смяна на кабели за високо напрежение, смяна на клеморед, смяна на клема на контактен ключ, смяна на бензинова помпа, смяна на подкачваща помпа в резервоара;

avtofar

Свържете се с нас

0888 86 70 50

гр. София, ж.к. “Люлин 2” бул. „Панчо Владигеров“ № 60

тел: 02/927 00 28
Мобилен: 0888 86 70 50

Email: avtofar_avtoserviz@abv.bg

Работно време

ПОНЕДЕЛНИК:  09:00 – 18:00
ВТОРНИК:  09:00 – 18:00
СРЯДА:  09:00 – 18:00
ЧЕТВЪРТЪК:  09:00 – 18:00
ПЕТЪК:  09:00 – 18:00
СЪБОТА: 09:00 – 18:00
НЕДЕЛЯ: почивен ден