В магазин „Автофар“ с адрес: ж.к. „Люлин“ 9, ул. „Търново“ № 11

avtofar2@abv.bg

Предлагат се авточасти за :

369

Телефони за връзка: 0887 40 60 26, 02/927 01 04

Работно време:
Понеделник – Петък
  8.30 – 19.00 ч.
Събота     8.30 – 18.00 ч.
Неделя    9.30 – 16.00 ч.

В магазин „Автофар“ с адрес: ж. к. “Люлин” 10, бл. 122, вх. Б

Предлагат се авточасти за :
123

 Телефони за връзка: 0886402047, 02/8255326

Работно време:
Понеделник – Петък
   8.30 – 19.00 ч.
Събота    

8.30  – 18.00 ч.
Неделя – почивен ден

Разполагаме с богат асортимент от оригинални и алтернативни  авточасти и консумативи за следните марки автомобили: Опел, Фолксваген, Шкода, Ауди, Форд, Рено, Пежо, Ситроен, Шевролет, Сеат.
Предлагаме резервни авточасти и консумативи за:
–    окачване и ходова част
–    спирачна система
–    съединител, скоростна кутия
–    основни ремонти на двигател
–    електрическа инсталация
–    запалителна система
–    охладителна система
–    отопление, вентилация
–    масло, ремъци, филтри, свещи, накладки, антифриз, спирачна течност
–    консумативи
В политиката на фирмата е заложена гъвкава схема на отстъпки и условия за съвместна работа.

Предлагаме продуктите на:

  Hans Pries

  Hans Pries е немска компания, която разполага с широка гама авточасти, част от които произвежда, а друга – поръчва на утвърдени производители. Тази гъвкавост позволява на фирмата да предлага висококачествени продукти на достъпни цени.
Ние поддържаме наличности на склад широка гама от продуктите на Hans Pries, както за масовия автопарк, така също и за най-новите модели автомобили.
Hans Pries – всичко за VW, Audi, Seat, Skoda, Opel, Ford, Mercedes, BMW, а от септември 2008г. и зa Renault,  Peugeot и Citroen.
Фирмата е сертифицирана по DIN ISO 9001, което гарантира качеството на предлаганите от нея продукти.
Продуктите се предлагат под търговската марка topran, собственост на Hans Pries. Доставят се в опаковки с логото на Topran.

Официален сайт на Hans Pries

  a.b.a

  ABA Automotive е създадена през 1996 г. дейността и започва с продажбите на авточасти. През 2002г.     започва производство на обтяжни и паразитни ролки със собствена марка. През последните 8 години компанията се е наредила на предни позиции в сектора, като изнася своите продукти в над  30

държави.  Съвкупността от качество, работа в екип, удовлетворението на клиентите и отношение към проблемите на околната среда са приоритетите, на които се основава бизнес стратегията на компанията. Тази стратегия е потвърдена и подкрепена от сертификатите за качество по ISO 9001 и TS16949. През 2010 г. изграждат нова, по-голяма база в Европейската свободна зона в Чорлу, Турция.

Официален сайт на a.b.a

  JP Group

  Компанията JP Group A/S е датска семейна фирма основана през 1975г. от Johannes Pedersen откъдето   произхожда и името на фирмата – JP. Компанията JP Group A/S предлага части за автомобили и аксесоари за Volkswagen, Aud, Seat, Skoda, Porsche, Opel, Ford, Mercedes-Benz, BMW. Тя е част от марката «JP Group Automotive» и се занимава с износ на авточасти в много страни по света. Компанията  има собствени марки във всички сектори на автомобилните части. Това са марките JP Group: Brax (спирачна система), Clutex (съединители комплект), Electrix (електрически части), Filtrex (филтри), Jopex (ауспуси), Mechanex (часи купе), Roulex (карета, лагери колесни, ролки), Rubbex (тампони двигател, носачи, стаб.щанги и др.), Shockex (амортисьори, пружини за амортисьори), Sterex (окачване – носачи, кормилни накрайници, шарнирни болтове, кормилни щанги и др.), Thermex (части за охладителната система – радиатори, перки и др.). Тези марки отговарят на всички изисквания на Европейския съюз и са отлична комбинация от цена и качество.

Официален сайт на JP Group

RAICAM
Компанията Raicam S.P.A. е италианска фирма, основана през 1951г. и е един от най-известните производители на накладки в Южна Европа. Raicam S.p.A. е част от групата Raicam и е специализирана в производството на дискови накладки, задни барабанни спирачки и фрикционни съединители. Raicam Group притежава марките AP-съединители, а MAFF, Raicam и Permafuse – техни марки за накладки.

Притежават три фабрики – в Анкона, Торино и Пескара, Италия. Фабриката в Анкона е основана през 1970г. и е с площ 46 хил.кв.м, от които 18 хил.кв.м. са покрити. Работят около 280 души. В Анкона се произвеждат съединители за Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Renault, Volkswagen, Porsche, Honda, Nissan, Nissan, Piaggio, Iveco, Same, Lombardini и Guzzi. Фабриката в Торино е създадена през 1951 година, с площ от около 34 000 кв.м, с 8 000 кв.м от тях покрити. Общият брой на служителите е 100 души. В тази фабрика се произвеждат накладки за дискови спирачки. Също така в предприятието има изследователска лаборатория. Фабриката в Пескара е основана през през 1981 година, с площ от 43 хил. кв. м., 8 000 от тях са покрити. Фабриката има 60 служители. Продуктът, който се произвежда е задни барабанни спирачки.

Всички фабрики са сертифицирани по ISO 9001-2000, ISO TS 16949 и ISO 14001 и предоставят своите продукти за първо вграждане на следните превозни средства: Fiat, Alfa Romeo, Lancia, GM и Bosch.

Компанията Raicam S.p.A. е един от първите производители на резервни части, който е одобрен от Европейската икономическа комисия (Economic Comission for Europe) за спазването на новия единен европейски стандарт ECE R-90. При покупка на накладки белязани с R-90, вие получавате точен еквивалент на оригиналните накладки за много по-малко пари…

Официален сайт на RAICAM

AUTOMEGA
Компанията е позната с високо качествена, широка гама авточасти производство на марката и перфекно съотношение цена – качество. Като член на Dello Group, Automega развива автомобилното ноу–хау. Тя е на пазара от 115 години. Dello предлага всичко, което прави живота на колела по–лесен.
Авточастите производство на Automega отговарят на стандартите на най–новите технологии с проверени качество и сигурност. Automega предлага и авточасти за по-стари модели превозни средства.
Компанията разполага с 25 000 кв. м. складова площ, повече от 10 000 артикула за следните марки автомобили Опел, Фолксваген, Форд.
Automega предлага авточасти по окачването на автомобила, акумулатори, части по спирачната система, части по изпускателната система, всички видове филтри, датчици, ламбди сонди, свещи главини и др.

Официален сайт на Automega

ЕRА
Историята на ERA започва в Монкалиери, близо до Торино през 1983 с дистрибуцията на оригинални продукти на Sipea (датчици, релета, патрони и т.н.) и на Efel (стартери и усилени алтернатори) в Италия И чужбина.
1983 – ERA (електро части) е насочена към афтър маркета подразделенито на Sipea
1989 – Заедно със Sipea се присъединява към Американския многонационален TRW. Това е нов и положителен опит в международното им развитие.
1989 – Става независима компания, характеризираща се с високоразвитие на електро компоненти и търговска дистрибуция работеща в целия свят
2001 – ERA се превръща в S.p.A. и получава сертификат за качество IS0 9001- 2000
2007 – ERA спечелва маркта MESSMER
Днес – ERA има дейност в повече от 70 страни по света
ERA предлага широка гама от електрически и електронни продукти за ниско и високо натоварване. Повече от 120 продукрови линии
разделени в 13 макро групи и каталози, гарантиращи ефективно покриване на европейския и азиатския автопарк.
ERA предлага заменяеми части за повече от 1000 модела на 88 марки на производителите на леки автомобили и тежкотоварни камиони. Продуктите са: механични датчици, компоненти по запалителната система, компоненти за двигателя, релета, включватели, патрони, разширителни съдове, резистори, стартери, алтернатори, горивни помпи, датчици за ABS.

Официален сайт на ERA

FTE
Инженерите на FTE развиват мобилността на бъдещето.
Компанията произвежда съединители и спирачни системи. Детайлите са индивидуално проектирани с помощта на водещите технологии и центровете за развития в автомобилния сектор. В лабораториите на FTE продуктите са тествани за точност, прецизност, безопасност, издръжливост и комфорт, като винаги са произведени в съответсвие със стандартите за опазване на околната среда. С продуктите FTE поема отговорност за хората, околната сред а и ресурсите.
Продукти произведени от FTE:

FTE предлага широка гама от резервни части за спирачната система и съединителя като включва над 8000 детайла за почти 20 000 модела – всички с качеството на оригинални.

Официален сайт на FTE