services-1
Уред за регулиране на фарове

services-2
Стенд за смяна на масло на скорости

services-3
Стенд за реглаж на преден и заден мост

services-2
Стенд за зареждане на автоклиматици

services-2
Диагностична апаратура за двигател

services-2
Стенд за почистване на бензинови дюзи

services-2
Индукционен нагревател

services-2
Стенд за баланс на гуми

services-2
Стенд за почистване на автоклиматици

services-2
Стенд за смяна на спирачна течност

– Диагностична апаратура за двигател – компютърна диагностика на бензинови и дизелови двигатели и автомобилна електроника. Разчитане и изтриване на грешки, записани в паметта на компютъра на автомобила. Безжичната комуникация през интернет между диагностичната апаратура и автомобилната електроника  позволява бърза актуализация на софтуера и оптимизира диагностицирането и тестването на почти всички марки и модели автомобили.

– Стенд за реглаж на преден и заден мост – оптичен стенд за измерване на сходимост и регулиране на преден и заден мост, като резултатите са в цифров вид.

– Машина за смяна на масло на автоматични скоростни кутии – автоматизирана машина за пълна смяна на масло ( включително от турбината, маркучите и радиатора) на всички видове автоматични скоростни кутии с точно дозиране на необходимото количество. Допълнителни възможности на машината са вътрешно промиване на скоростната кутия, вливане на добавки към маслото.

– Стенд за проверка и почистване на бензинови дюзи в ултразвукова вана с препарат – станция за диагностика и почистване на горивни инжектори комплект с ултразвукова вана. Позволява едновременна работа с четири дюзи. Симулира работата на дюзите в реални условия при различни работни режими с цел по-точна проверка на състоянието им. Използването на специален препарат гарантира качествено възстановяване на функциалността на дюзите.

– Стенд за баланс на гуми – компютърно управление и автоматично позициониране и указване на грамажа на необходимите тежести и мястото, на което да бъдат поставени.

– Стенд за монтаж и демонтаж на гуми.

– Стенд за регулиране на фарове – механизъм за настройка на височината на фара както и на яркостта с луксмер.

– Шок-тест – електронен тестер за измерване ефективността на амортисьора, като резултатите са в графичен и цифров вид.

– Спирачен стенд – стенд за измерване на спирачните сили на осите и определяне на ефективността на спирачното усилие на леки и лекотоварни автомобили.

– Машина за проверка и зареждане на климатична инсталаци – стенд за зареждане, проверка и установяване на течове и неизправности на автоклиматична система. Автоматично зареждане с фреон R134A до зададено от производителя количество с точност до 1г.

– Уред за почистване на климатична инсталация – ефективно почистване на вътрешността на климатичната система на автомобила от микроорганизми, алергени, плесени със специален препарат. Машината разпръсква аерозол, който се всмуква във въздуховодите на климатичната система и циркулира многократно през нея.